Wie zijn we?

De Prest Drukkerij-Uitgeverij is een begrip. De vierde generatie staat aan het roer van dit kloeke familiebedrijf, opgericht in 1911.

 

U kent ons als producent van kalenders en agenda’s. Dat is onze specialisatie sinds de jaren ’60. Elk jaar brengen we een neutrale catalogus uit  met ons volledige productassortiment. Ons gamma is iedere keer nieuwer, eigentijdser en ruimer. Want in de kalendermarkt staan evolutie en creativiteit voorop.

Daarom behoort De Prest Drukkerij-Uitgeverij sinds begin 2020 tot de groep van Drukkerij VD uit Temse.

Onze verkoopkantoren zijn gelegen in Beernem. Al onze kalenders en agenda’s worden in Temse geproduceerd. Een ruim, geavanceerd machinepark voor een volledige productie in eigen beheer plus een team van gedreven en ervaren medewerkers: dat zijn onze sterktes. En zo blijven onze kalenders en agenda’s 100% Belgische producten van topkwaliteit.

Gisteren, vandaag en morgen.

Missie

De Prest Drukkerij – Uitgeverij wil het brandpunt zijn in een grafische toekomst. Met kwalitatieve en gegeerde agenda’s en kalenders dragen we bij aan het imago van u, onze klant. En we maken uw klanten blij want zij gebruiken onze agenda’s en kalenders dagelijks. Zij moeten ervan houden.

Bij de ontwikkeling van onze producten luisteren we naar feedback van onze klanten. Op kwaliteit doen we geen toegevingen. Altijd streven we naar de best mogelijke uitvoering van elk grafisch project. Of het nu gaat om een standaardartikel uit onze catalogus of om een concept op maat, volledig volgens uw wensen.

 

Om u de hoogste kwaliteit te bieden gaan we ver. Ons team van ervaren medewerkers heeft een oog voor detail en luistert naar u. Dankzij de duidelijke afspraken en transparante communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Van de eerste bespreking tot de aflevering van het eindproduct.